Verdal Transportsentral SA

Adresse: Venusvegen 21, 7652 Verdal

Telefon: 740 73 800

E post: [email protected]

Nettside:https://tsverdal.no/

Verdal Transportsentral SA ble stiftet i 1978.

Vi er et andelslag, og vi eies i dag av 10 andelseiere. De fleste av oss eier én til to biler hver, og mange av oss kjører våre egne biler.

Vi flyttet inn i et flunkende nytt næringsbygg i Venusvegen 21 på Verdal i mars 2015. Lokalene deler vi med Frøseth AS og GV Reklame. Vi i transportsentralen disponerer kontorlokaler og terminal i bygget.

På eiendommen har vi både et moderne drivstoffanlegg med pumpesystem som er tilpasset alle formål, og et eget pumpeanlegg for AD Blue.
Trenger du å få vasket bussen, lastebilen eller traileren din? Storbilvasken Verdal AS har en vaskehall som er 30 meter lang og 8 meter bred. Vaskehallen ligger i samme bygg som Verdal Transportsentral. Den har både en topp moderne vaskemaskin og mulighet for selvvask.  Vaskeanlegget er selvbetjent, og det er åpent døgnet rundt.

Vi tilbyr langtidsparkering på et inngjerdet og opplyst område. Området er kameraovervåket.  I forbindelse med leie av parkeringsplass er mulighet for å leie 10« lagercontainer.
Er du lei av å få frastjålet utstyr eller drivstoff fra bilen din, eller av hærverk; er dette en løsning på problemet.Parkeringsplassen har automastiske porter som kun kan åpnes og lukkes med fjernkontroll.
Her er det mulig å leie plass! Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette tilbudet!