Midt-Norsk Stillas AS

 Neptunveien 7, 7650 Verdal

 74045005

 [email protected]

 www.mn-stillas.no

Selskapet ble startet i 2001 av fire grundere fra Verdal. Vi har i utgangspunktet to virksomhetsområder som henger tett sammen. Det første er egne stillasprosjekter hvor det leveres ferdig oppsatt stillas klar til bruk. Vi tar i utgangspunktet på oss alle slike prosjekter. Vi kan også tilby kun utleie av materiell.
Det andre er utleie av personell. Vi har godt kvalifiserte medarbeidere der mange har lang erfaring fra både onshore og offshoreoppdrag. På oppdrag som krever et større antall personell vil vi ofte tilby personell fra vårt «søsterselskap» MNB Industriservice AS som er et rent bemanningselskap.
Midt-Norsk Stillas AS har hatt en fin utvikling siden oppstarten. Selskapet har vært såkalt gasellebedrift både i 2005, 2006 og i 2007. I 2007 ble vi kåret til gasellevinner i Nord-Trøndelag.
Bedriften er i dag sertifisert både i STARTBANK og i ACHILLES JQS. I 2009 ble vi også godkjent lærebedrift, og har til enhver tid flere lærlinger. Vi har også et utstrakt samarbeid med den videregående skolen i Verdal.