Stor pakke

STOR PAKKE

KART MED DIREKTE VEIBESKRIVELSE

STOR REKLAMEFILM

DRONEBILDER AV DIN BEDRIFT

VEILEDNING VED BRUK AV MATERIELL

CHAT FUNKSJON

ÅRLIG OPPSUMMERING

STORT DESIGN

Stor pakke, her får alt du trenger og litt til.

I pakken får du alt du trenger i VIP digital og litt til.

Slik fungerer det:

1.
Du legger inn en bestilling

2.
Vi sender deg en bekreftelse med signering og avtaler dato for møte.

3.
Vi kartlegger sammen med deg hva du vil trenge i stor reklamefilm, samt avtaler dato for dronebilder.

4.
Vi setter opp innhold og design i VIP DIGITAL

Nedenfor vil du se et eksempel på hvordan en large bedrift vil kunne se ut:


STOR PAKKE

Med brede fagfelt kan vi gjøre de mest krevende oppgaver.

STOR PAKKE

Vi yter kun den beste service for våre kunder, slik har vi bestandig gjort det i 30 år.

1B83B5D0-C25A-4250-BAFE-F223C6746DCE

Om oss

Vi består av 20 ansatte som er en del av et større konsern, vi er markedsledende innen vår teknologi.

A group of successful and satisfied businesspeople looking upwards smiling

Våre ansatte

Vi mener at kun det beste er godt nok, derfor blir våre ansatte hentet fra alle verdens kanter for å jobbe med oss.

D5396579-E0B7-474E-A621-8B3D161E0A25

Nettverk

Vi jobber strukturert og effektivt for å nå våre mål, med godt nettverk har vi kommet dit vi er idag.

IMG_6779-1300x866

service

Vi yter kun den beste service for våre kunder, slik har vi bestandig gjort det i 30 år.

Ta kontakt idag for et uforpliktende møte.

Vi søker nye ansatte

Innovasjon

Hele tiden jobber våre medarbeidere med ny teknologi og markedsledende løsninger.

Ekspertise

Med brede fagfelt kan vi gjøre de mest krevende oppgaver.

Kompetanse

Det er en grunn til at våre kunder velger oss.

Mål for 2017

Nye ansatte

Omsetting i millioner

Antall produkter, i tusen.

probiz-map

Vårt team

 

Uansett hvor du befinner deg i Verden, har vi gode ansatte som kan hjelpe deg med dine prosjekter. Vi sitter på markedets beste kompetanse å er tilgjengelig 24/7.

Send en melding

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.

Link til kartet

Ta kontakt


Be om pristilbud

    Jeg bekrefter at jeg godkjenner personvernerklæringen til denne nettsiden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.