Medium pakke

MEDIUM PAKKE

KART MED DIREKTE VEIBESKRIVELSE

MEDIUM REKLAMEFILM

DRONEBILDER AV DIN BEDRIFT

VEILEDNING VED BRUK AV MATERIELL

CHAT FUNKSJON

MEDIUM DESIGN

Medium pakke, for deg som vil ha det lille ekstra.

Pakken medium er for de som krever det lille ekstra i VIP digital.

Slik fungerer det:

1.
Du legger inn en bestilling

2.
Vi sender deg en bekreftelse med signering og avtaler dato for møte.

3.
Vi kartlegger sammen med deg hva du vil trenge i small reklamefilm, samt avtaler dato for dronebilder.

4.
Vi setter opp innhold og design i VIP DIGITAL

Nedenfor vil du se et eksempel på hvordan en medium pakke vil kunne se ut:


MEDIUM PAKKE

Medium Solutions

Medium bedrift er en bedrift i vekst. Igjennom 10 års erfaring sitter vi på kompetansen for å kunne gjennomføre store prosjekter.

Medium pakke

Vi ønsker hele tiden å være best på vårt felt, derfor er vi hele tiden på utkikk etter de beste ansatte som kan tilføre verdier til oss i medium bedrift.

Medium pakke

Vi holder til i Verdal industripark, en park som er i stadig utvikling, her vil du bestandig være velkommen til å drøfte nye og spennende idèer. ☕️

MEDIUM PAKKE

Her er alle våre ansatte.

Christoper Whitted
Christoper Whitted

FOUNDER / CEO

Christoper Whitted

Tekst

Susana Calder
Susana Calder

FOUNDER / CTO

Susana Calder

Tekst

 

 

 

Leslie Whitaker
Leslie Whitaker

ART DIRECTOR

Leslie Whitaker

Tekst

tm4

DESIGNER

Marta Locker

Tekst

tm5

DEVELOPER

Miles Shaddick

Tekst

tm6

DEVELOPER

Bari Burnley

Tekst

VI ER KREATIVE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur sea adipiscing elit. Sed tempus diamet nisl quis ornarod vivamus sem luctus.

VI ER LIDENSKAPELIG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur sea adipiscing elit. Sed tempus diamet nisl quis ornarod vivamus sem luctus.

VI FÅR TING TIL Å SKJE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur sea adipiscing elit. Sed tempus diamet nisl quis ornarod vivamus sem luctus.

VIL DU JOBBE MED OSS?

Send en melding

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst skriv inn en melding.

Link til kartet

Ta kontakt


Be om pristilbud

    Jeg bekrefter at jeg godkjenner personvernerklæringen til denne nettsiden
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.