Insider Facility Services AS

Kontorsted: Venusveien 1, 7652 Verdal
Telefon: 92458300
E post: [email protected]
Nettside: www.insider.no

Kontaktperson:  Oddrun Holmen, tlf.: 908 28 412 e-post [email protected]

Insider Facility Services leverer i dag tjenester knyttet til renhold av bygg, forretningslokaler og fly, vaktmester- tjenester, kantine- og personalrestauranter samt innemiljø og trivsel på arbeidsplasser (matter, logomatter, kildesortering, hygiene o.l.). Insider er offentlig godkjent og registrert i Arbeidstilsynets «Register for godkjente renholdsvirksomheter». Selskapet har 12 avdelingskontorer i Norge med totalt 300 ansatte. Insider er én av de ledende aktører innen facility tjenester i Norge.

Vi har et stort utvalg på matter til veldig konkurransedyktige priser. Alt fra fastmonterte og løse matteløsninger. Standard- og logomatter, HD-matter, avlastningsmatter og spesial matter etter eget design og avanserte løsninger for steder med mye trafikk. Vi er en av få leverandører som kan leverer matter over hele landet. Vi opererer ikke med skjulte kostnader du betaler kun for leie av mattene!

Vi har også et stort utvalg på hygiene og sanitære produkter til din arbeidsplass. Ved en avtale hos oss kan vi levere alle dispensere gratis.