KIRKNESPHOTO OLE ALEXANDER KIRKNES

Adresse: Industriveien 2 B, 7652 Verdal

Nettside: http://www.fotografkirknes.com/

Jeg er utdanna fotograf, med svennebrev og medlem av Norges Fotografforbund. Etter bestått svenneprøve jobba jeg freelance i to år, før jeg vinteren 2014 flytta inn i mitt eget studio på loftet hos Snekkeriet på Verdal. Der har jeg et lite studio som er akkurat stort nok, og med en god atmosfære som jeg deler med flere andre samarbeidspartnere i nærliggende fagområder.

Jobben som fotograf er variert og i løpet av en uke kan jeg ha fotografert alt fra store okser til små familier. Noe av det beste med jobben er variasjonen i mennesker og steder som jeg får se, så langt har jobben dratt meg fra Røros til Snåsa. Etter noen hektiske fotograferinger så kan jeg sette meg ned med en god kopp kaffe, god rock og ferdigstille fotografiene.

Noe av det beste jeg vet er å få bilder i ramme, og opp på veggen; da er kvalitet på både print og ramme uhyre viktig. Ramma må ta godt vare på bildet, og printen må være av ypperste kvalitet. Til dette bruker jeg Greens Rammer på Stjørdal; de beste i området på både print og innramming.


Samarbeidspartnere og kunder

Vestvik Reklame

– NAV Arbeidslivssenter
– Senterpartiet i N-T
– Grande Entreprenør
– Letnes Arkitektkontor
– Elman

Snopp Designbyrå

– Letnes
– Snekkeriet
– OBI og OBN

– Godfortjeneste.no


 
 
Follow @fotografkirknes on Instagram