Aurotech Ultrasound AS

Adresse: Neptunveien 6, 7652 Verdal

Telefon: +4773813600

E-post: [email protected]

Nettside: www.aurotech.no

AUROTECH ultrasound AS er en liten men spenstig teknologibedrift, som arbeider med produktutvikling, produksjon og salg av applikasjonsrettede produkter primært innen medisinsk ultralyd. AUROTECH ble etablert i 1990 i Tydal, Sør-Trøndelag. Lokalisert til Tydal og Trondheim og Verdal, arbeider AUROTECH’s ansatte i dag sammen med et nettverk av lokale leverandører, med å skape fremtidens høyteknologiprodukter.

Produktene er bygd på en felles teknologiplattform, og kan på en rasjonell måte tilpasses flere ulike applikasjoner. Vår teknologiplattform er unik i form av at vi kombinerer stor fleksibilitet, høy bildekvalitet/ytelse, miniatyriserte løsninger med lav utviklingskost.

Produktene baseres primært på innbyggingsenheter i form av OEM-produksjon/lisens, og selges på det internasjonale sluttbrukermarkedet under våre kunders varemerker. 

AUROTECH ultrasound AS innehar spisskompetansen innen høyhastighet signalbehandling, som er veldig anvendelig for produkter innen medisinsk diagnostisk ultralyd. Miljøet har tett samarbeid med et svært kompetent fagmiljø ved NTNU og St Olavs hospital i Trondheim.